kezdőoldal
in english
 
     
   
Hitelezőknek
ugyvezetoknek
Pályázatfigyelö
Magunkról
Letöltések  
Üdvözöljük oldalunkon
Magunkról

Tevékenységeink:
:: Irodáink
:: Minőségpolitikánk


Admin belépés
 
 

::Irodáink

 

A FACTOR Kft. központi irodája.

1143 Budapest Besnyői u. 13.

Tel, fax: 061-252-35-76

E-mail: factor@factor.hu

A FACTOR Kft. az egész ország területén képes teljesíteni megbízásokat csődtanácsadási, vagyonfelügyeleti és felszámolási piacon az alábbi telephelyén, fióktelepein illetve képviseleteken:

 

Felszámolóbiztos munkatársainkkal az alábbi elérhetőségeken léphetnek kapcsolatba: 

 

Filip György:

Levelezési cím: 1143 Budapest XIV. ker., Besnyői u. 13.
Telefonszám: 06-1-252-3576
Telefax: 06-1-252-3576
E-mail: factor@factor.hu

 

 

 

 

 


 

Filip György

okl. gépész- és gazdaságmérnök

fizetésképtelenségi szakközgazdász

ügyvezető igazgató


A Budapesti Műszaki Egyetem elvégzése óta (1978.) az építôiparban középvezetôként dolgozott, majd a gazdaságmérnöki oklevél (1984.) megszerzése után a gazdaságirányításban szerzett tapasztalatait hasznosította makrogazdasági szinten.

2 éves vállalati felsővezetői gyakorlat után felszámolási eljárásokban felszámoló biztosként tevékenykedett a ’90 es évek elejétől és e tevékenységet főállásban irányítja a FACTOR Kft.-ben 1994. őszétől.

Több éves felszámolói gyakorlati tapasztalatának elméleti elmélyítése érdekében - elsők között - megszerezte a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem felszámoló és vagyonfelügyelői szakközgazdászi másoddiplomát. Jelenleg a Corvinus Egyetem Közgazdasági Kar és a FOE által felügyelt másoddiplomás képzés szakmai vezetője, valamint a Szent István Egyetem és a FOE által felügyelt képzésen oktató.

A Felszámolók Országos Egyesületének elnökségi tagja.

 


dr. Szentimrey Mária

ügyvéd

A FACTOR Kft. rendszeresen foglalkoztatott jogi tanácsadója, különös tekintettel az átalakítási, privatizációs, csődtanácsadási és felszámolási ügyekre.

1990-től jogtanácsosi és ügyvédi feladatokat lát el, több magyar és vegyesvállalat jogi képviselője, elsősorban gazdaságjoggal illetve kártérítési ügyekkel foglalkozik. Vegyesvállalatok képviselete során a nemzetközi cég- és gazdaságjog területén is beható ismereteket szerzett.

1990 előtt vállalati és pénzintézeti jogtanácsosként, majd Fővárosi Bírósági bíróként, mint cégbíró dolgozott.

Tanulmányok: A Szegedi József Attila Tudomány Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szerzett diplomát 1979-ben, 1984-ben jogi szakvizsgát tett. A Budapest Ügyvédi Kamara tagja.

 


FACTOR Kereskedelmi, Szolgáltató és Ügyvitelszervező Kft - 1994 ©